IoT rešitve Pametna mesta, industrija 4,0

Tehnologija IoT omogoča podjetjem, da se zavedajo učinkovitosti & zajemanje novih prihodkov iz novih storitev

Ponujamo različne rešitve in integracijo z inovativnimi IoT in Big Data rešitev. Podatke iz vaših podatkov, ki so bistveni za optimizacijo sistemov in zniževanje stroškov, lahko izberete.

Naš cilj je zagotoviti trg s sistemi, storitvami in izdelki, ki omogočajo boljšo optimizacijo in modernizacijo procesov in nižjih stroškov. Sprejemamo izzive kot priložnost za pridobivanje novega znanja in obogatitev naših izkušenj.

Mi smo prilagodljivi, bomo obdržali učenje in raste, ki nam omogoča, da sprejmejo na več in težje naloge, ker vemo, kako, želimo, in bomo lahko!

Univerzalna rešitev na področju avtomatizacije in informatizacije sistemov, ki bi ustrezala vsakemu podjetju, ne obstaja. Zato ponujamo prilagojene rešitve, ki omogočajo boljšo optimizacijo in modernizacijo procesov, ki vodijo k večji konkurenčni prednosti naših partnerjev na trgu

 

IoT industrija 4,0

Z industrijskimi rešitvami IoT omogočamo zajemanje, izmenjavo in analizo podatkov iz strojev, proizvodnih linij, infrastrukture in procesov. S temi rešitvami zagotavljamo boljšo produktivnost, večjo učinkovitost, krajši čas, načrtovanje dejavnosti in druge gospodarske koristi.

IoT zgradbe

Napredne rešitve IoT v stavbah omogočajo daljinsko nadzorovane sisteme, upravljajo varnostne sisteme, nadzorujejo potrošnike, zagotavljajo optimalne življenjske in delovne pogoje ter še več. Vsi podatki so na voljo v realnem času, ki omogoča, da takoj ukrepati in da je rezultat v korist za uporabnike in nižje tekoče stroške.

Veliko pametnih mest

Današnje najpogostejše aplikacije pametnih aplikacij so uporabnost merjenja, ulične in prometne razsvetljave, sledenje prometu in upravljanje, parkiranje, določanje cen cest, ravnanje z odpadki, spremljanje okolja in obdelava plačil. Pri Linxu razvijamo vsestranske komponente, ki so potrebne za preoblikovanje načina delovanja pametnega mesta. Osredotočamo se na tehnologije, ki Smart City omogočajo zmanjšanje odpadkov, zmanjšanje stroškov poslovanja in izboljšanje kakovosti življenja.

Uporabnost merjenja

Pametni števci vam omogočajo zajemanje in prenos podatkov o porabi elektrike, plina in vode, kot tudi učinkovitost, neuspeh in zatemnitev informacij v realnem času in na daljavo, s čimer se prihrani potrebo po tehnik, da pridejo ven za pregled opreme.

Ulična razsvetljava

Z izdelavo uličnih luči "pametna", lahko pridobijo precejšnje prihranke v stroških in okoljskih virov. Kraj senzorji (Zhaga ali NEMA) v prilagodljive ulice luči in lahko prenašajo podatke o okoljskih pogojih za nadzor, ko luči vklopite/izklop in kako svetlo so sijaj. Na primer, na meglen dan, luči lahko pridejo na prej kot prvotno programirana. Tudi v bolj oddaljenih območjih, lahko luči polepšajo od zatemnjene varčevanja z energijo način samo, ko se približuje promet.

Parkiranje, določanje cen cest & upravljanje prometa

Zmanjšanje prometnih zastojev, izogibanje nevarnostim ali preprosto lažji pogon neposredno na brezplačno parkirno mesto, pametno upravljanje prometa koristi voznikom, potnikom in vsem okoli njih. Dodatno, samodejno plačevanje parkirnine in cestnine zagotavlja večjo udobje za posameznike in zmanjšuje stroške za operaterje. V vseh teh primerih uporabe, pametni senzorji so razporejeni za prenos podatkov o stanju, ki pa se lahko posreduje voznikom, kot tudi zagotoviti Smart City organi z vitalnimi informacijami o uporabi in pretoku ljudi in virov.

Ravnanje z odpadki & spremljanje okolja

Da bi izboljšali svoj mestni okoljski odtis, lahko pametni senzorji, povezani z brezžičnimi tehnologijami, spremljajo stanje kakovosti zraka v vašem mestu in ravni onesnaževanja, ki v realnem času poročajo o kritičnih informacijah. S povezanimi pametnimi senzorji v zabojih za odpadke lahko spremljate ravni polnjenja in tako optimizirate poti vozil za zbiranje odpadkov za zmanjšanje emisij, prihranijo stroške goriva ter zmanjšajo obrabo in trganje vozil. Z uporabo vseh zbranih podatkov lahko razvijete načrte in strategije za izboljšanje okoljskega počutja pametnega mesta.